fbpx

Норвежко меню (Salmon recipe) със сьомга

Категория:

Описание

Пълноценно меню с отлично качество, на основата на прясна сьомга (70%), пресни плодове и зеленчуци (ябълки и портокали 10%, моркови и броколи 20%), без консерванти, оцветители и овкусители. Тази рецепта постига значителни резултати за поддържане на здрава и бляскава козина. Отлични резултати при кучета с алергии.

Предимства:

  • Превенция от сърдечни заболявания, поради „добрите“ мастни киселини Омега3 и Омега6, които се съдържат в рецептата.
  • Здрава, силна и бляскава козина, без опадане. Специално и незабавно подобрение на козината и на кожата на уязвими кучета.
  • Отлични резултати при кучета с алергии.
  • Минимални екскременти, компактни, без неприятна миризма и газове.
  • Бързо и лесно храносмилане (3-4 часа).
  • Енергия и добро настроение.

Разфасовки:

250гр. / 600гр. / 18кг. (кашон 18х1кг.)
5.50лв. / 11.90лв / 190 лв. (9.44лв. / кг.)

Препоръчително дневно количество:

Препоръчително е при суровият хранителен режим на кучета над 1 година да започнете с дажба, която се равнява на 2-2,5% от общото телесно тегло на Вашетo куче. За малки (подрастващи) кученца 3,5-5%.

Състав:

Прясна сьомга 70%, моркови и броколи 20%, ябълки и портокали 10%.

Хранително съдържание:

Енергия: 215 Kcal/100гр., Влажност: 66%, Протеини до: 16%, Омега3 мастни киселини:4,5%, Омега6 мастни киселини: 4%, Целулоза: 1,9%, Въглехидрати: 3,9%.,Фосфор: 1,1%, Калций: 1,0%.

ВАЖНО! Моля обърнете внимание, че информацията относно пълноценната сурова храна в нашия сайт се отнася единствено и само за продуктите на A&D Natural Foods. За да храните Вашите любимци по метода BARF e необходимо да имате солидни познания или да се доверите на доказан производител с рецепти (менюта).
Норвежко меню (Salmon recipe) със сьомга
Към началото