СПОДЕЛЕТЕ СВОЯТА ИСТОРИЯ С BARF!

Защо и как започнахте да храните вашите любимци със сурова храна - разкажете вашата история и спечелете месечна или годишна награда за вашия любимец!

Изпрати своята история
BARF community

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИШ

1
Споделете ни своята уникална история с BARF! Разкажете ни как вашият любимец се запозна с BARF и как премина на този вид хранене. Какви положителни промени забелязахте и срещнахте ли някакви трудности? Бихте ли препоръчали този вид хранене на други собственици на домашни любимци?
2
Публикуване на историята! След като вашата история бъде одобрена от нашия екип тя ще бъде публикувана в сайта на BARF.BG. По този начин всеки потребител ще има възможността да се докосне до вашето преживяване и да почерпи от вашия опит, а кучето ви ще добие популярност и може да спечели награди!
3
Съберете харесвания на историята си! Потребителите ще могат да харесват избрани от тях истории, които са ги развълнували най-много!
4
Спечелете вкусни награди за любимците си, докато се забавлявате! Станете месечен или годишен победител и направете вашия четириног приятел не само победител, но и наш посланик! Включете се в БАРФ движението!

БАРФ ИСТОРИИ

...
Много са
Разбрах за вас от Фейсбук. Членувам в доста организации за защита и грижа на изоставени кучета. Записвам се за тях…. Ние хората сме...
...
Диси
Чух за вас от познати.С удоволствие исках да пробвам нещо ново за домашния любимец.Сутрин и вечер започва силно да маха с опашка,когато...
...
Рики
Разбрахме за БАРФ от приятели. Трудно се престрашавам да сменям храна, тъй като е доста капризен, лесно се адаптира към нея. Чувстваме се...

НАГРАДИ

МЕСЕЧНИ НАГРАДИ

Храна за 1 месец

Фотосесия

Участие в календара на BARF

ГОДИШНИ НАГРАДИ

Храна за 3 месеца

Фотосесия

Участие в календара на BARF

Стани посланик на БАРФ

Изпрати своята история