БАРФ / ИСТОРИИ

СПОДЕЛЕТЕ СВОЯТА ИСТОРИЯ С BARF!

Защо и как започнахте да храните вашите любимци със сурова храна - разкажете вашата история и спечелете месечна или годишна награда за вашия любимец!

Изпрати своята история
BARF community

106

общ брой качени истории

1849

общ брой гласове

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИШ

1
Споделете ни своята уникална история с BARF! Разкажете ни как вашият любимец се запозна с BARF и как премина на този вид хранене. Какви положителни промени забелязахте и срещнахте ли някакви трудности? Бихте ли препоръчали този вид хранене на други собственици на домашни любимци?
2
Публикуване на историята! След като вашата история бъде одобрена от нашия екип тя ще бъде публикувана в сайта на BARF.BG. По този начин всеки потребител ще има възможността да се докосне до вашето преживяване и да почерпи от вашия опит, а кучето ви ще добие популярност и може да спечели награди!
3
Съберете харесвания на историята си! Потребителите ще могат да харесват избрани от тях истории, които са ги развълнували най-много!
4
Спечелете вкусни награди за любимците си, докато се забавлявате! Станете месечен или годишен победител и направете вашия четириног приятел не само победител, но и наш посланик! Включете се в БАРФ движението!

БАРФ ИСТОРИИ

Киара
Здравейте, аз съм Киара, на 5 месеца съм и съм бял шпиц. Много се грижат за мен и винаги четат и разпитват кое е и кое не е добре за мен. След...
Исая
Преди да взема своя доберман направих часове проучвания за това кое би било най-доброто за него, за да живее възможно най-дълго и да бъде...
АРЧИ
Здравейте хора, Аз се казвам Арчи и съм един сладък, луд и много обичащ да се гушка кокер шпаньол. Сега съм на цели 5 месеца и се храня с...

НАГРАДИ

МЕСЕЧНИ НАГРАДИ

Храна за 1 месец

Фотосесия

Участие в календара на BARF

ГОДИШНИ НАГРАДИ

Храна за 3 месеца

Фотосесия

Участие в календара на BARF

Стани посланик на БАРФ

Изпрати своята история