fbpx

Телешко меню за котки

Категория:

Описание

Пълноценно меню BARF за котки.

Рецептите BARF на A&D Natural Foods за котки са специално подбрани, за да покрият хранителните нужди на котките. Освен отличното качество на месата, менютата включват също така всички минерали, микроелементи и витамини, от които се нуждае организма на тези специални домашни любимци. Съдържат също така пресни тиквички и ябълки, които спомагат за безпроблемното функциониране на червата.

Състав: нетлъсто телешко месо и сърце 80%, пилешко месо10%, тиквички 6% , ябълки 4%. Здравословна супер-храна, богата на таурин, омега 3, омега 6, мастни киселини, витамин В комплекс, витамин Е, фосфор, йодирана сол, минерали и микроелементи.

Хранително съдържание: енергия: 200Kcal/100гр, протеини до: 35%, целулоза: 0,5%.  100% естествени съставки, без добавки и консерванти.

Препоръчително дневно количество: като минимум, за суровият хранителен режим е препоръчително да започнете с дажба, която се равнява на 3% от общото телесно тегло на Вашата котка.

ВАЖНО! Моля обърнете внимание, че информацията относно пълноценната сурова храна в нашия сайт се отнася единствено и само за продуктите на A&D Natural Foods. За да храните вашите любимци по метода BARF e необходимо да имате солидни познания или да се доверите на доказан производител с рецепти (менюта).
Телешко меню за котки
Към началото