fbpx

Пилешко меню за котки

Категория:

Описание

Пълноценно меню BARF за котки.

Рецептите BARF на A&D Natural Foods за котки са специално подбрани, за да покрият хранителните нужди на котките. Освен отличното качество на месата, менютата включват също така всички минерали, микроелементи и витамини, от които се нуждае организма на тези специални домашни любимци. Съдържат също така пресни тиквички и ябълки, които спомагат за безпроблемното функциониране на червата.

Състав: Прясно пилешко месо и ядливи кости 75%, пресни пилешки дробчета и сърчица 15%, тиквичка 6%, ябълка 4%.

Храна богата на: таурин, витамин В комплекс, витамин Е, фосфор и микроелементи. 100% естествени съставки, без добавки и консерванти.

Хранително съдържание: Енергия: 200Kcal/100гр, Протеини до: 35%, Целулоза: 0,5%. 100% естествени съставки, без добавки и консерванти.

 Препоръчително дневно количество: като минимум, за суровият хранителен режим е препоръчително да започнете с дажба, която се равнява на 3% от общото телесно тегло на Вашата котка.

ВАЖНО! Моля обърнете внимание, че информацията относно пълноценната сурова храна в нашия сайт се отнася единствено и само за продуктите на A&D Natural Foods. За да храните вашите любимци по метода BARF e необходимо да имате солидни познания или да се доверите на доказан производител с рецепти (менюта).
Пилешко меню за котки
Към началото