fbpx

Аржентинско меню (PowerBank) – 100% телешко

Категория:

Описание

Аржентинското меню с телешко месо е така наречената Супер храна. Съдържа телешко месо и дроб от гръцки ферми. Богата на микроелементи, минерали, витамини и пробиотици, без консерванти, оцветители и овкусители, тази рецепта постига значителни резултати при кучета в пуберитета, възстановяващи се или работни кучета! Рецептата с телешко се препоръчва за ежедневна употреба през всички годишни сезони. Отлични резултати срещу вируси и инфекции!

Предимства:

  • Подходящо за ежедневна употреба и за всички годишни сезони.
  • Здрава, бляскава козина, без опадане.
  • Бързо и лесно храносмилане (3-4 часа).
  • Минимални екскременти, компактни, без неприятна миризма и газове.
  • Енергия и добро настроение

Разфасовки:

250гр. / 600гр.
4.50лв. / 9.90лв.

Препоръчително дневно количество:

Препоръчително е при суровият хранителен режим на кучета над 1 година да започнете с дажба, която се равнява на 2-2,5% от общото телесно тегло на Вашетo куче. За малки  (подрастващи) кученца 3,5-5%.

Състав:

Телешко месо, телешки черен дроби телешко шкембе 70%, зеленчуци 20%, плодове и билки 10%.

Хранително съдържание:

Калории: 230 Kcal, Протеини до: 27%, Мазнини: 14%, Богата на витамнин А, В3, В6, В12, Желязо, Цинк, Омега-3 и пробиотици

ВАЖНО! Моля обърнете внимание, че информацията относно пълноценната сурова храна в нашия сайт се отнася единствено и само за продуктите на A&D Natural Foods. За да храните Вашите любимци по метода BARF e необходимо да имате солидни познания или да се доверите на доказан производител с рецепти (менюта).
Аржентинско меню (PowerBank) – 100% телешко
Към началото